MEKANBURA
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

MEKANBURA

HOŞGELDİNİZ!!

AnasayfaAramaLatest imagesKayıt OlGiriş yap

---Sinema---

YazarMesaj
zzehraa

zzehraa

Kadın
İş/Hobiler : Öğretmen / Öğrenci

---Sinema--- Empty
MesajKonu: ---Sinema---   ---Sinema--- Icon_minitimeCuma Eyl. 05, 2008 1:12 pm

SİNEMA

Abi, kardeş film izlemek için sinemaya giderler. Kardeş için her şey yolundadır ama abi, önündeki adamdan dolayı filmi izleyememektedir. Aklına bu duruma çözüm olabileceğini düşündüğü bir fikir gelir ve kardeşine dönerek:
'Öndeki adama vurursan sana bir günlük harçlığımı vereceğim' der.
Kardeşi biraz düşündükten sonra, abisinin teklifini kabul eder. Öndeki adama vurur. Adam arkasını döndüğünde:
'Affedersiniz. Siz Ahmet'in abisi değil misiniz?' diye sorar.
Adam Ahmet'in abisi olmadığını söyleyerek önüne döner ve yerinde oturmaya devam eder. Bunun üzerine abi, kardeşine öndeki adama bir daha vurması durumunda bir haftalık harçlığını vereceğini söyler. Kardeş bunu da kabul eder ve öndeki adama bir kez daha vurur.
' Sizi tanıdım, sizi tanıdım. Siz Ahmet'in abisisiniz'
Adam iyice sinirlenir.
'Hayır, ben Ahmet'in abisi değilim' der ve arka sıralarda bir yere geçer.
Abinin bu durum hoşuna gitmiştir ve filmi izlemeyi bırakarak adamla uğraşmaya başlar. Bu sefer kardeşine, adama vurursa bir aylık harçlığını vereceğini söyler. Kardeş düşündükten sonra abisinin teklifini bir kez daha kabul eder. Kardeş yerinden kalkarak adamın arkasındaki sandalyeye geçer ve vurur:
'Ahmet'in abisi, demek ki buradaydın. Ben de sen diye deminden beri önümdeki adama vuruyorum'
http://yunus.hacettepe.edu.tr/~yzehra05/

---Sinema---
1 sayfadaki 1 sayfası